top of page

Gymet är stängt helt vecka 26.

Nu har vi haft möte med hantverkarna och lagt upp en arbetsplan fram tills vi öppnar igen.


För att undvika några missförstånd: Gymet är stängt 26/6-27/6-28/6-29/6-30/6-1/7-2/7

måndag-söndag och öppnar igen måndag 3 juli kl 04,30. -Ingas undantag görs och vi vill att ni medlemmar respekterar det.

Arbetsplanen är i grova drag att v24-25-26 så rivs och iordningställs den nya fitnessytan och planen är att vi kan flytta över fitnessutrustningen dit nån gång i slutet på v26.


Parallellt så kommer väggen in till gamla fitnessrummet rivas måndag v26 och denna delen

göras klar för inflyttning av styrkeutrustning i slutet på v26.


Nu är det såklart så att det kommer inte gå exakt enligt plan som det ju aldrig gör...men ni

medlemmar behöver bara veta att v26 så får ni vila och ha det skönt hemma.


Lite info.....det kommer att sättas upp två nya 65-tums tv i fitnessrummet och det kommer att bli IPAD:s som styr musiken i båda lokalerna med två olika spotify-konton så man inte behöver spela samma musik i båda lokalerna.


Det kommer även att införas nya tilläggs-regler om gym etik på stora anslag.-Ett exemplel är tex att sk. sms-träning inte är tillåten framöver. När man kört sitt set...så reser man sig från maskinen och släpper fram nån annan som kan träna em

ellan er. -Till hösten släpper vi de sista lediga taggarna och det är absolut nödvändigt att träningen flyter på för att undvika köbildning och irritation på gymet.


Vi kommer att ge info löpande på hemsida och anslagstavlan och ber om överseende för ev olägenheter under veckorna framöver.


mvh Styrelsen


Kommentarer


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page